БГНЕС Мика Зайкова заяви, че не харесва предложения преди време кандидат за

...
БГНЕС
Мика Зайкова заяви, че не харесва предложения преди време кандидат за
Коментари Харесай

Мика Зайкова с прелюбопитно изказване за Николай Василев

 БГНЕС Мика Зайкова заяви, че не харесва оферти преди време претендент за министър председател от ИТН  и без значение от това, че човек: " може да знае 7 езика, това не значи, че не е подкупен ", съобщи тя в предаването " Карай напряко " по Нова.

" Честно казано не харесвах първия министър-председател, препоръчан от Има Такъв Народ. Да, не одобрявам Ники Василев. Това че знае седем езика, не значи, че не е подкупен ", съобщи Зайкова.  

Според нея, още на предходните избори, народът е споделил напълно ясно три неща на депутатите: " Първо: " Искам смяна! " Затова даде повече гласове на партиите на смяната. Второ: " На никого не давам мнозинство. Никой няма да ръководи самичък – работете дружно ". И третото, което им сподели с ниската изборна интензивност е: " Омръзна ми от избори. Спрете с изборите ". Но никой не чу какво сподели народът ", счита тя.

Тя добави, че в 46-ото Народно събрание е имало много хора с повече  " его, в сравнение с ум "  и по тази причина огромна част от депутатите са " не запомнили клетвата си " и са се изпокарали преди да си научат имената. " Друга причина това да се случи е, че те просто не знаеха по какъв начин се прави политика. А политика се прави с разговор и с рационален компромис ", добави още Мика Зайкова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР